dimecres, 15 de novembre del 2023

MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

 CONEIXEM EL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

Abans de fer la sortida vam estar parlant d'ella, compartint el planning de la jornada, teoritzant sobre el què ens trobaríem. I, fins i tot, cercant la ruta més adequada fins el Museu pel dia i hora que volíem sortir. 

La setmana va estar marcada pel treball en grup sobre la recerca de tot allò que era necessari saber abans de marxar...

 


El divendres al voltant de les 10h vam arribar al Museu, vam esmorzar i ens vam trobar amb el Nil, que va ser el nostre acompanyant al llarg de la visita i les activitats.

  

Activitat 1: Descobrim la geometria

 

 


Activitat 2: Jocs matemàtics manipulatius

 

   

  

En acabar les activitats ens acomiadem del museu i els monitors i marxem a fer un pícnic al Parc de Can Mercader. Abans, ens fem una foto de grup a l'entrada del museu. Ens han explicat que obren les seves portes tots els diumenges a totes les famílies, us convidem a tornar-hi amb els vostres fills i filles.


Després de dinar, vam poder gaudir d'una estona de joc compartit amb els infants de l'altre classe, el temps ens va acompanyar. I vam acabar la jornada observant els ànecs, galls d'indi i altres aus al llac del parc.

  

  

    

 

Ha estat una sortida molt enriquidora, hem après noves formes geomètriques i jocs que ens fan enraonar i potencien les nostres destreses i habilitats matemàtiques.

Més fotos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...