dimarts, 16 de gener del 2024

TALLER DE KAPLA

TALLER DEL KAPLA



Aquesta setmana hem pogut gaudir d'un dels tallers més especials d'aquest curs. Fer una construcció entre tots i totes amb peces de Kapla, aquelles peces que tenim a la classe, però que (fins avui) no ens atrevíem a fer altres construccions més enllà de les torres. 

   
      
   


Els infants de 1r, 2n i 3r de primària hem pogut gaudir durant una estona de l'experiència crear diferents construccions. En el nostre cas, el Josep ens va proposar crear entre tot el grup classe un pont de 21 torres. I aquest va ser el  resultat del treball conjunt. 


Una activitat preciosa, que no només ens permet gaudir de l'estètica del resultat, sinó que ens demana ser respectuosos i respectuoses amb les creacions dels altres fet que implica el treball en equip.


Desitgem que gaudim tant amb les imatges com ho hem fet nosaltres!!!Si voleu veure el resultat final de la resta de grups, podeu consultar la web de l'escola:

WEB ESCOLA LA FLORIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...