dimecres, 15 de novembre del 2023

LA CASTANYADA

VIVIM LA CASTANYADA A LA NOSTRA CLASSE


  

El passat dimarts 31 d'octubre vam poder gaudir d'una jornada sencera dedicada a la Castanyada. Al matí vam compartir una estona amb algunes famílies voluntàries que van ajudar-nos a fer panellets.

La recepta ja l'havíem treballat amb els nostres padrins i padrines, per tant coneixíem els ingredients, les quantitats (ens sonaven...) i ens vam posar per grups a enfarinar-nos!!!

    

    

El Ricardo es va encarregar de fornejar els nostres panellets que vam recollir a la tarda. La classe es va omplir d'una dolça oloreta...


A les 15h, en arribar a l'escola alguns infants anaven disfressats de Halloween, i ens vam trobar amb un repte: "La castanyera ha perdut la seva vestimenta, l'ajudem a vestir-se?"

     

Per grups havien de trobar les castanyes del seu color (on hi havien representades lletres) per confegir el nom d'una peça de roba de la castanyera. Quan formaven la paraula obrien el sobre amb el trencaclosques del dibuix de la peça de roba.

Finalment ho VAM ACONSEGUIR!!!!

Més fotos de la jornada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...