dimarts, 14 de novembre del 2023

2es ELECCIONS A DELEGADES I DELEGATS

2es ELECCIONS A DELEGADES I DELEGATS -

Triem representants per a 2n B


Aquesta setmana ha començat la nostra segona campanya electoral per decidir quines persones seran les nostres representants, i portaran les nostres inquietuds i sol·licituds al Consell d'Infants.

A la nostra classe, aquest curs, s'han presentat 2 nens i 1 nena com a candidats i candidates, i han elaborat un cartell i un discurs electoral que han defensat davant de la resta.

CAMPANYA ELECTORAL


El passat dilluns 9 d'octubre va començar la campanya electoral, els candidats i candidata de la nostra classe van començar a portar els seus cartells electorals i a preparar el discurs per defensar la seva candidatura.

El dimarts 17 d'octubre vam escoltar els discursos de l'Haron, la Noa i l'Iker. Des d'aquí els volem tornar a felicitar per la valentia, l'esforç i l'emoció que hi van posar en presentar-se i preparar-s'ho. Hem gaudit moltíssim escoltant les seves propostes.

VOTACIÓ I ESCRUTINI


Després de la jornada de reflexió, on els candidats i candidata no podien fer campanya, vam poder votar als que serien els nostres representants.
Finalment, el resultat de la votació van esdevenir la Noa com a delegada, l'Iker com a sots-delegat i l'Haron els farà un cop de mà en els moments que algú dels dos no estigui a l'aula o escola.


Felicitats a tots 3!!!! 
Estem molt orgulloses de vosaltres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...