dimecres, 15 de novembre del 2023

MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

 CONEIXEM EL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

Abans de fer la sortida vam estar parlant d'ella, compartint el planning de la jornada, teoritzant sobre el què ens trobaríem. I, fins i tot, cercant la ruta més adequada fins el Museu pel dia i hora que volíem sortir. 

La setmana va estar marcada pel treball en grup sobre la recerca de tot allò que era necessari saber abans de marxar...

 


El divendres al voltant de les 10h vam arribar al Museu, vam esmorzar i ens vam trobar amb el Nil, que va ser el nostre acompanyant al llarg de la visita i les activitats.

  

Activitat 1: Descobrim la geometria

 

 


Activitat 2: Jocs matemàtics manipulatius

 

   

  

En acabar les activitats ens acomiadem del museu i els monitors i marxem a fer un pícnic al Parc de Can Mercader. Abans, ens fem una foto de grup a l'entrada del museu. Ens han explicat que obren les seves portes tots els diumenges a totes les famílies, us convidem a tornar-hi amb els vostres fills i filles.


Després de dinar, vam poder gaudir d'una estona de joc compartit amb els infants de l'altre classe, el temps ens va acompanyar. I vam acabar la jornada observant els ànecs, galls d'indi i altres aus al llac del parc.

  

  

    

 

Ha estat una sortida molt enriquidora, hem après noves formes geomètriques i jocs que ens fan enraonar i potencien les nostres destreses i habilitats matemàtiques.

Més fotos


LA CASTANYADA

VIVIM LA CASTANYADA A LA NOSTRA CLASSE


  

El passat dimarts 31 d'octubre vam poder gaudir d'una jornada sencera dedicada a la Castanyada. Al matí vam compartir una estona amb algunes famílies voluntàries que van ajudar-nos a fer panellets.

La recepta ja l'havíem treballat amb els nostres padrins i padrines, per tant coneixíem els ingredients, les quantitats (ens sonaven...) i ens vam posar per grups a enfarinar-nos!!!

    

    

El Ricardo es va encarregar de fornejar els nostres panellets que vam recollir a la tarda. La classe es va omplir d'una dolça oloreta...


A les 15h, en arribar a l'escola alguns infants anaven disfressats de Halloween, i ens vam trobar amb un repte: "La castanyera ha perdut la seva vestimenta, l'ajudem a vestir-se?"

     

Per grups havien de trobar les castanyes del seu color (on hi havien representades lletres) per confegir el nom d'una peça de roba de la castanyera. Quan formaven la paraula obrien el sobre amb el trencaclosques del dibuix de la peça de roba.

Finalment ho VAM ACONSEGUIR!!!!

Més fotos de la jornada

dimarts, 14 de novembre del 2023

2es ELECCIONS A DELEGADES I DELEGATS

2es ELECCIONS A DELEGADES I DELEGATS -

Triem representants per a 2n B


Aquesta setmana ha començat la nostra segona campanya electoral per decidir quines persones seran les nostres representants, i portaran les nostres inquietuds i sol·licituds al Consell d'Infants.

A la nostra classe, aquest curs, s'han presentat 2 nens i 1 nena com a candidats i candidates, i han elaborat un cartell i un discurs electoral que han defensat davant de la resta.

CAMPANYA ELECTORAL


El passat dilluns 9 d'octubre va començar la campanya electoral, els candidats i candidata de la nostra classe van començar a portar els seus cartells electorals i a preparar el discurs per defensar la seva candidatura.

El dimarts 17 d'octubre vam escoltar els discursos de l'Haron, la Noa i l'Iker. Des d'aquí els volem tornar a felicitar per la valentia, l'esforç i l'emoció que hi van posar en presentar-se i preparar-s'ho. Hem gaudit moltíssim escoltant les seves propostes.

VOTACIÓ I ESCRUTINI


Després de la jornada de reflexió, on els candidats i candidata no podien fer campanya, vam poder votar als que serien els nostres representants.
Finalment, el resultat de la votació van esdevenir la Noa com a delegada, l'Iker com a sots-delegat i l'Haron els farà un cop de mà en els moments que algú dels dos no estigui a l'aula o escola.


Felicitats a tots 3!!!! 
Estem molt orgulloses de vosaltres!


VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...