divendres, 5 d’abril del 2024

TALLER D'ART - Mª HELENA VIEIRA DA SILVA

 TALLER D'ART

Mª Helena Vieira da Silva


Aquesta setmana els infants de la comunitat de mitjans estan gaudint d'uns tallers d'art inspirats en la vida i l'obra de 3 dones artistes de diferents èpoques i corrents artístiques. 

Avui, nosaltres hem gaudit hem creat una TOTE BAG a través del taller de pintura abstracte, jugant amb els conceptes de línies i formes geomètriques com feia la pintora Mª Helena Vieira da Silva.


 

La Irene i l'Eva ens han acompanyat en aquest experiència. Primer hem compartit coses interessants sobre la vida i l'obra de l'artista, ja que a la classe, el dia anterior, havíem buscat informació i ja coneixiem algunes dades.

  

  

Hem començat a traçar línies amb rodets de diferents mides i estampant fustes pintades de negre. I després l'hem emplenat de color allà on ens hem inspirat, cadascú segons el seu criteri i inspiració.

    


Ara ja tenim les nostres TOTE BAGS! Però no s'ha acabat, perquè tot quedi perfectament segellat necessitem que a casa planxeu les bosses (amb un drap a sobre) i quan la renteu a la rentadora, ho feu del revés per mantenir la pintura de les bosses.

Esperem que gaudiu de les imatges i la bossa tant com nosaltres de l'experiència.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...