dilluns, 19 de febrer del 2024

TALLER COOPEREM O COMPETIM

 COOPEREM O COMPETIM

Taller de programació estable - Ajuntament de Sta. Perpètua

 

 

Avui el Carles ens ha preparat un taller que consistia en fer diferents reptes relacionats amb la cooperació. La importància d’aquesta activitat radicava, no només en superar les proves, sinó en fer-ho de forma que tots els infants aportessin les seves habilitats i destreses pel bé del seu grup.



La sessió ha començat amb un petit i breu acostament als conceptes de Diversitat, Desigualtat i Cooperació. 

Hem dividit el grup-classe en petits subgrups de 4-5 infants. Els reptes han necessitat la participació dels membres del grup, l’aportació de cada membre i el treball en equip, la pressa de decisions i la capacitat d’escoltar els companys i les companyes.

Hem fet 3 reptes: 
El collage (habilitat artística)
 

 

Els cercles (habilitat psicomotriu) 


El trencaclosques (habilitat cognitiva)


Quan hem acabat els reptes ens hem trobat amb el grup i hem fet la valoració del que hem viscut. Valorant tant el grup més participatiu, el més original, el més creatiu, el que més s'ha escoltat... Cadascú amb la seva habilitat com a grup i destacant que tot i que individualment podem aconseguir donar resposta no serà el mateix resultat que si cooperem en grup.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...