divendres, 30 de setembre del 2022

ELECCIONS A DELEGADES I DELEGATS

ELECCIONS A DELEGATS I DELEGADES -

Triem les nostres representants 1r B


Aquesta setmana ha començat la nostra primera campanya electoral per decidir quines persones seran les nostres representants, i portaran les nostres inquietuds i sol·licituds al Consell d'Infants.

A la nostra classe s'han presentat 3 nenes i 1 nen com a candidats i candidates i han elaborat un cartell i un discurs electoral que van haver de defensar davant de la resta de companys i companyes el passat dimarts 27 de setembre.

  
   

  

Votació i escrutini

 

Avui, per fi, després de parlar molts dies d’aquest moment; hem pogut exercir el nostre dret a vot. I decidir, democràticament, quins seran els nostres representants. 

Les votacions han determinat que seran la Noa delegada i l’Elia sotsdelegada de 1r B. 

Tot el procés, des del principi fins el final, ha estat un procés d’aprenentatge brutal, vivencial, amb un propòsit significatiu pels infants, ja que estan decidint els seus representants; i es tracta d’un procés que els apropa a situacions de la vida quotidiana

Durant el procés us hem de dir que hem conversat molt i seguirem conversant… identificant i gestionant emocions que també és un gran aprenentatge.


Felicitats Haron, Gianna, Elia i Noa per tenir la valentia i l'empenta per presentar-vos!!!! I enhorabona Noa i Elia per haver estat les escollides per representar-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...