dimarts, 28 de març del 2023

EL NOSTRA LLEDONER

- EL NOSTRE LLEDONER -

Plantem un arbre al nostre pati




Avui, dilluns 27 de març hem plantat el nostre primer arbre al pati de l'escola. 

  

Ha estat tota una experiència poder conèixer als jardiners i posar el nostre granet de sorra (mai millor dit) per aconseguir una millora al nostre pati.

 

 

El nostre lledoner, en un futur, ens aportarà ombra al sorral. Una ombra molt necessària els dies de sol i calor.

També hem descobert que és un arbre de fulla caduca, que el seu fruit és el Lledó i que plantar un arbre al pati ajudarà a estabilitzar el sorral, ja que les seves arrels es mantenen el sorral estable després de temporades de pluges.

Desitgem que tots els infants de l'escola cuidin el nostre lledoner, tant com nosaltres i puguem veure'l com creix durant els anys que ens queden a l'escola.

Més fotos

dimecres, 1 de març del 2023

TALLER LA CITTÀ INFINITA

- LA CITTÀ INFINITA -

Construim la Città Infinita amb les nostres mans


Avui, dimecres 1 de març, hem pogut gaudir d'un dels tallers més especials d'aquest curs. Construir entre tota la comunitat de mitjans, una ciutat preciosa. 

 


Els infants de 1r, 2n i 3r de primària hem pogut gaudir durant una estona de l'experiència de tocar diferents materials, repensar en grups com fer-los servir i comprovar els resultats del treball conjunt.

 

Una activitat preciosa, que no només ens permet gaudir de l'estètica del resultat, sinó que ens demana ser respectuosos i respectuoses amb les opinions i creacions dels altres fet que implica el treball en equip.


Desitgem que gaudim tant amb les imatges com ho hem fet nosaltres!!!

Més fotos i vídeos

VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...