dijous, 9 de desembre del 2021

EL FIL INVISIBLE QUE ENS CONNECTA

 Bon dia famílies!

Portem unes setmanes treballant el conte “El fil invisible” de Miriam Tirado. Un conte sobre els vincles que ens uneixen amb els qui més estimem.



Després d’explicar el conte, va sorgir una conversa a l’aula, molt maca, on els infants van tenir l’oportunitat d’expressar i compartir amb la resta de companys aquelles persones que més s’estimen: els avis i les àvies, les mames i els papes, els germans i germanes, les mascotes, alguns amics de classe...

Seguidament, vam representar a la seva llibreta personal aquest vincle amb les persones que havien dit anteriorment. D’aquesta manera, fèiem visible el fil invisible.





Amb aquesta proposta vam anar més enllà, observant que a la classe també hi ha connexions entre nosaltres. Vam decidir construir la nostra xarxa de relacions amb una corda molt llarga, amb la que tots vam acabar units. I aquesta xarxa la vam plasmar en un mural.










Com veieu, una xarxa de relacions que cada dia és més forta i es va estenent. Entre tots, teixirem i cuidarem aquesta teranyina plena de vincles.


‘’L’ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a peus, sinó de cor a cor’’. Howard G. Hendricks.





VISITEM LA BIBLIOTECA

VISITEM LA BIBLIOTECA JOSEP JARDÍ Missió trobem el llibre!   Dimarts vam tornar a la Biblioteca Josep Jardí. Aquest cop vam gaudir d'una...